Onze service

Vanaf het eerste gesprek met de Gemeente tot aan de oplevering van uw nieuwe woning en van vergunningaanvraag tot aan de sleuteloverdracht houden wij continue toezicht over de juiste gang van zaken. Dit om er zeker van te zijn dat u het huis krijgt waar u om vraagt. De bouw van uw woning valt onder de garantie voorwaarden van:                               Woningborg Garantie- en waarborgregeling

ProZero biedt u standaard al een uitgebreid pakket aan extra’s; deze zijn reeds verwerkt in de verkoopprijs. Daarnaast bieden wij u meerdere opties, waarbij de prijzen zeer acceptabel zijn. Als u uw woning nog verder wilt aanpassen, dan zullen wij samen met u de mogelijkheden bespreken en deze overleggen met onze aannemer.

services-img2

Bij het kiezen van onze aannemer was het een eis dat deze flexibel, klantgericht en vooral budgetvriendelijk te werk zou gaan, zonder achteraf een stapel aan rekeningen.

Onze toegevoegde waarde

Onze service stopt niet bij de oplevering van de woning. Samen met u en de medebewoners van het project kijken wij wat we verder voor u kunnen betekenen. U moet hierbij denken aan de gezamenlijke inkoop van keukens, vloeren, tuinaankleding en overige zaken. Wij leggen het contact met de betreffende leveranciers en voeren voor u de besprekingen. Vaak levert dit behoorlijke kortingen op.

keuken

Zoals gezegd is dit een service van ons en wij verdienen hier niets aan! Ook met onze service zijn wij “alles….behalve standaard”.

 

onze aannemer

Onze keus van aannemer is bepaald door de volgende criteria:

  • Klantgerichte flexibiliteit
  • Ruim 30 jaar ervaring met o.a. houtskeletbouw
  • Eigen architect, dus korte lijnen
  • Grote ontwerpvrijheid en de betaalbare variatie in de vormgeving
  • Na afgifte vergunningen een korte bouwtijd
  • Standaard duurzaam, energiezuinig  en hoge isolatiewaarden
  • Onze  aannemer bouwt met de bouwzekerheid van:
    Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Voor meer informatie:

logo baluhuis

Blauhuis bouwbedrijf